Roberta Anastase: „Cei care îşi spun opoziţie au vândut ţara“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a fost prezentă, în această seară, la alegerile pentru desemnarea conducerii PDL Buzău, acolo unde a ţinut şi un discurs.

Roberta Anastase a vorbit în faţa a aproximativ 700 de persoane şi a făcut şi gafe, precizând că este în PDL de 20 de ani, deşi ea are doar 34 de ani. „Sunt membră PD şi ulterior PDL de 20 de ani. Eu ştiu că şi la bine şi la rău, spiritual, acest partid a fost cel care a învins. Acest spirit înseamnă solidaritate, puterea de a face de fiecare dată un pas înainte. Până la urmă, trebuie să spargi şi ouă ca să faci omletă. Simt pe propria piele bătălia cu opoziţia“, a declarat Roberta Anastase, conform Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a atacat şi opoziţia, dar a şi precizat că PDL va scoate ţara din criză. „Nu noi am adus ţara aşa cum este acum, ci noi ne luptăm să o scoatem din această stare. Au adus-o cei care azi îşi spun opoziţie. E incredibil cât tupeu au cei care azi ne dau lecţii, cei care au lăsat ţara nu cu buzunarele goale, ci gata vândută. Am convingerea că perioada grea se va termina la finele anului. Crezând în Dumnezeu şi în PDL sunt convinsă că-n 2012 vom câştiga din nou", a conchis Anastase.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite