Roberta Anastase: 76% dintre români sunt nehotărâţi şi aşteaptă rezultatele guvernării noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat astăzi că 76% dintre români sunt nehotărâţi în ceea ce priveşte preferinţele electorale şi că aşteaptă să vadă rezultatele guvernării.

Ea a subliniat că PDL trebuie să explice populaţiei că "succesul în 2012 va fi de partea celor buni şi drepţi", transmite Agerpres.

"În urma ultimelor sondaje de opinie, am constatat că ceva este în neregulă: PSD pe primul loc, cu un procent rezonabil, PNL pe locul doi, tot cu un procent rezonabil, iar pe locul trei PDL. Aşa că stau şi mă întreb care este logica să se unească locurile unu cu doi să bată locul trei. Şi am găsit răspunsul: aceste sondaje se referă la 24% din respondenţi. Restul de 76% sunt nehotărâţi, pentru că aşteaptă să vadă rezultatele guvernării noastre. De fapt, cei 76% dintre respondenţi, care reprezintă o majoritate covârşitoare, înţeleg că nu este alternativă în momentul de faţă şi sunt dispuşi să vină alături de noi. De aceea, trebuie sa înţelegem să ne mobilizăm şi să explicăm populaţiei că succesul în 2012 va fi de partea celor buni şi drepţi", a spus Roberta Anastase, la Vaslui, în cadrul unei şedinţe de partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite