Anastase nu mai vrea funcţie în PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele demisionar al PDL Roberta Anastase a declarat, astăzi, că nu se gândeşte să candideze la o funcţie în viitoarea conducere a partidului.

Întrebată dacă va candida la o funcţie în PDL, Anastase a răspuns: "Nici măcar nu e convocată Convenţia Naţională. Discutăm pe un lucru nestabilit încă într-un mod formal. Nu m-am gândit la acest lucru. Nici nu mă gândesc la o funcţie. Nu cred că asta e important. Nu cred că trebuie să vorbim de oameni, cred că trebuie să vorbim de proiecte".

Anastase a precizat că nici măcar nu s-a discutat despre oameni în interiorul PDL.

"Suntem într-o etapă în care facem evaluări, în care facem analize, căutăm soluţii, evident aflându-ne într-o competiţie cu o alianţă electorală", a spus Anastase.
Ea a precizat că marţi se va reuni Consiliul Naţional de Coordonare al PDL, care este cel mai important for al partidului, după Convenţia Naţională.

"CNC este forul care reuneşte practic toţii decidenţii politici, oamenii aleşi în diverse funcţii, parlamentari, primari, preşedinţi de CJ. Acesta este forul care poate convoca Convenţia Naţională, stabili ordinea de zi, desfăşurătorul şi aşa mai departe", a spus Anastase.

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminică seară, că, pe 30 iunie, urmează să se întrunească Convenţia naţională extraordinară a PDL, iar marţi urmează să aibă loc o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite