Ridzi, subiect tabu pentru Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rugat de jurnalişti să argumenteze menţinerea ministrului Tineretului în funcţie, premierul Emil Boc s-a eschivat, sfătuind presa să vorbească mai bine cu tinerii care au participat astăzi, la Palatul Victoria, la finala unui concurs de dezbateri.

"Întrebaţi-i pe colegii mei care au participat la o asemenea dezbatere. Cred că ei sunt cel mai potriviţi să vă dea un asemenea răspuns într-o atmosferă atât de plăcută cum a fost cea de astăzi", a declarat Boc, refuzând să se pronunţe cu privire la menţinerea în funcţie a Monicăi Iacob-Ridzi.

Mai mulţi tineri au participat la finala "Best Debaters 2009",
organizată miercuri la Palatul Victoria. Împărţiţi în două echipe, unii reprezentând Guvernul şi ceilalţi opoziţia, aceştia au dezbătut timp de o oră tema efectuării studiilor în străinătate sau în ţară, în prezenţa lui Boc.

Încântat de cum a decurs întâlnirea de la Palat, Boc a propus organizarea unui eveniment similar în Parlamentul României.  "Ţin să subliniez solidaritatea coaliţiei aflate la guvernare", a glumit acesta, arătând spre echipa Guvernului. Echipa reprezentând opoziţia a fost desemnată câştigătoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite