Revoluţionarii i-au asediat pe pesedişti în Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva ori, revoluţionarii au încercat să spargă cordonul de jandarmi care păzea porţile sediului. Înarmaţi cu bastoane, jandarmii nu au lăsat niciun revoluţionar să treacă de porţile

De câteva ori, revoluţionarii au încercat să spargă cordonul de jandarmi care păzea porţile sediului. Înarmaţi cu bastoane, jandarmii nu au lăsat niciun revoluţionar să treacă de porţile încuiate. Membrii Blocului Naţional al Revoluţionarilor, care a organizat mitingul de ieri, solicită excluderea din partid a celor doi pe motiv că au probleme cu justiţia. Până la ora 11:00, niciun reprezentant al PSD nu a discutat cu protestatarii. Primul însă care a avut curajul să pătrundă în mijlocul revoluţionarilor a fost Viorel Hrebenciuc. El a încercat să-i convingă pe revoluţionari să o lase pe a doua zi, pentru că i-a murit naşul şi nu poate purta acum discuţii cu ei, dar, în cele din urmă, a decis să ducă 4-5 revoluţionari la o scurtă întâlnire cu Mircea Geoană.
După o oră de negocieri, preşedintele PSD, Mircea Geoană, le-a promis protestatarilor că discuţiile vor continua şi se vor finaliza miercuri, printr-o înţelegere. Abia după ce a purtat aceste discuţii cu reprezentanţii protestatarilor, Mircea Geoană a decis să plece din sediu pe poarta din faţă, chiar dacă cei mai mulţi dintre lideri au ieşit prin spate. "Am primit o solicitare din partea revoluţionarilor privind funcţionarea Comisiei parlamentare pentru revoluţionari şi, evident, vom analiza problemele ridicate de ei. Nu au ridicat această problemă", a mai spus Geoană, răspunzând la întrebarea dacă revoluţionarii au cerut demisia lui Emilian Cutean şi Ion Ilieascu. După plecarea liderului PSD, şi revoluţionarii au început încet-încet să părăsească şi ei sediul partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite