Restituirea banilor pensionarilor şi fondurile europene, printre priorităţile ministrului Muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul desemnat al Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, luni, în timpul audierii din comisiile parlamentare, că reîntregirea salariilor bugetarilor, restituirea către pensionari a sumelor încasate ca CAS şi îmbunătăţirea absorbţiei de fonduri europene sunt priorităţi ale mandatului său.

Mariana Câmpeanu a spus că reîntregirea salariilor bugetarilor şi returnarea banilor opriţi pensionarilor "din cauza interpretării eronate a legii" sunt principalele priorităţi pentru mandatul său la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Reprezentanţii PDL i-au solicitat ministrului desemnat al Muncii să precizeze din ce surse va lua banii pentru reîntregirea salariilor şi pentru restituirea sumelor către pensionari, Mariana Câmpeanu arătând că reîntregirea a fost deja agreată şi se va face în două etape, iar în cazul contribuţiei de asigurări sociale de sănătate a mai rămas în discuţie doar modalitatea de returnare.

Ea a mai spus în faţa parlamentarilor din comisiile de specialitate că o altă prioritate este legată de îmbunătăţirea gradului de absorbţie a fondurilor europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite