Respins de Monica Macovei, Cristian Rădulescu contraatacă: „Nu-mi pasă ce spune. Are fantasme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderilor sentatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a avut o reacţie dură după ce numele său a apărut pe lista candidaţilor respinşi de Comisia de Etică pe care o conduce Monica Macovei.

Cristian Rădulescu este unul dintre cei 36 de candidaţi ai ARD pentru care Comisia de Etică a recomandat copreşedinţilor alianţei scoaterea de pe listele pentru Parlament

„Nu-mi pasă de ce spune Monica Macovei, eu nu fac apel la copreşedinţii Alianţei. Eu ştiu că mă încadrez în criteriile de integritate oricât de stricte ar fi ele. Dar având în vedere abordarea din interiorul partidului mă mai gândesc dacă voi candida sau nu. Înţeleg că ANI are un anumit punct de vedere, înţeleg că presa are un punct de vedere, dar faptul că există o asemenea abordare din interiorul partidului mi se pare inacceptabil . Deci, va fi decizia mea personală în privinţa candidaturii", a declarat Cristian Rădulescu, potrivit Rtv.net.

"Monica Macovei a alunecat de pe nivelul criteriilor de integritate către nivelul de imagine personală. Îşi transformă fantasmele asupra candidaţilor în realitate. Ce nu a reuşit cu ANI, anume să o transforme într-o instanţă de judecată, încearcă acum cu această comisie de integritate. Or, această comisie este doar una de verificare prealabilă. I-am spus şi doamnei Macovei. Când am aflat am sunat-o şi i-am spus că oricum ar lua aceste criterii eu le respect ", a explicat Rădulescu.
Senatorul Cristian Rădulescu este acuzat de ANI că nu poate justifica 120000 de euro iar verdictul oficial venit din partea instituţiilor statului urmează să fie acordat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite