Republica Populară China, destinaţia favorită a deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, ieri, un plan generos de deplasări externe, printre destinaţiile incluse aflându-se Brazilia, Australia, Peru şi Maroc. Ţara cea mai

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, ieri, un plan generos de deplasări externe, printre destinaţiile incluse aflându-se Brazilia, Australia, Peru şi Maroc.

Ţara cea mai îndrăgită de deputaţi pare a fi însă Republica Populară China, care va fi vizitată de conducerea Camerei, de comisia de politică externă, de alte trei delegaţii ale unor comisii permanente, precum şi de membrii grupului de prietenie cu această ţară. În total, în China se vor deplasa nu mai puţin de cinci delegaţii ale Camerei Deputaţilor. Una din comisiile cele mai inactive şi lipsite de transparenţă - cea de control a SRI - vrea să obţină experienţă vizitând SUA, Federaţia Rusă, Spania şi Belgia.

Şi comisia pentru statutul deputaţilor şi senatorilor - o altă comisie aproape fără nicio activitate - vrea să se plimbe prin Rusia, Franţa, Italia şi Spania. Această comisie este condusă de liberalul Titu Gheorghiof.

În 2007, pentru a păstra echidistanţa, conducerea Camerei Deputaţilor şi-a planificat vizite şi în Iran, în Israel şi în Palestina.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite