Noua Republică: Antonescu va rămâne fără mandat parlamentar. Alianţa de Centru Dreapta va da noul premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu este fondatorul mişcării Noua Republică
Mihail Neamţu este fondatorul mişcării Noua Republică

Crin Antonescu şi-a mutat candidatura din sectorul 1 în sectorul 6, fiindcă este teamă că va rămâne fără mandat parlamentar, spun cei din Partidul Noua Republică. De asemenea, PNR crede că preşedintele va desemna următorul prim-ministru din rândurile alianţei forţelor de centru dreapta.

"Lui Crin Antonescu îi este frică. Mutarea candidaturii din sectorul 1 în sectorul 6 arată că se teme pentru viitorul său", se arată în comunicatul emis de PNR. " În fond, de câte ori a fost în colegiul său? Ce a făcut el pentru alegătorii din sectorul 1?", se întreabă retoric cei din PNR.

Partidul condus de Mihail Neamţu consideră că Antonescu n-are nicio şansă să mai prindă un mandat în Parlament, menţionând că acesta "nu are experienţa unor alegeri câştigate".

"Consecinţele pierderii mandatului de către Crin Antonescu la alegerile din 9 Decembrie vor fi devastatoare pentru PNL", se mai arată în comunicat.

Ca o consecinţă a faptului că Antonescu va rămâne fără mandat de parlamentar, "o bună parte dintre senatorii şi deputaţii acestui partid vor sprijini, individual, coaliţia din rândurile căreia va fi desemnat, de către Preşedinte, viitorul Prim-ministru". " Adică coaliţia sau alianţa forţelor de Dreapta", completează cei din PNR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite