Remeş merge cu "caltaboşii" la instanţa supremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru PNL al agriculturii va fi judecat de instanţa supremă pentru trafic de influenţă. DNA a finalizat dosarul cunoscut sub numele de "Caltaboşii şi ţuica", în care au mai fost

Fostul ministru PNL al agriculturii va fi judecat de instanţa supremă pentru trafic de influenţă. DNA a finalizat dosarul cunoscut sub numele de "Caltaboşii şi ţuica", în care au mai fost trimişi în judecată omul de afaceri Gheorghe Ciorbă şi fostul ministru al agriculturii, Ioan Avram Mureşan.

Remeş este acuzat că, în calitate de ministru, i-ar fi promis, prin intermediul lui Mureşan, facilitarea participării la anumite licitaţii pentru Gheorghe Ciorbă.

În schimb, Remeş ar fi acceptat de la Ciorbă diverse cantităţi de caltaboş, ţuică, dar şi suma de 15.000 de euro. De altfel, Remeş a fost filmat de DNA în timp ce primea de la Mureşan un plic în care se presupune că era mita. După difuzarea filmului de către TVR, Remeş a părăsit fotoliul de ministru.

Omul de afaceri Ciorbă Gheorghe a oferit, prin intermediul lui Mureşan, ministrul agriculturii, şi un autoturism de lux marca "Audi Q7", fiind extrem de interesat în câştigarea licitaţiei de la I.T.R.S.V. Râmnicu-Vâlcea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite