Relu Fenechiu: Confirm cã au existat discuţii între Becali şi Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, a confirmat, joi searã, într-o intervenţie telefonicã la Realitatea TV, cã au existat discuţii între Partidul Noua Generaţie şi Partidul Naţional Liberal, care au fost apoi extinse la nivelul USL, cu privire la susţinerea Uniunii şi, ulterior, a unei candidaturi a lui Crin Antonescu, la Preşedinţie, de cãtre PNG.

"Aceste discuţii au avut loc între domnul Becali şi domnul Crin Antonescu. Ştiu despre aceste discuţii, ştiu cã a existat şi o discuţie cu domnul Victor Ponta. Urmeazã, bineînţeles, ca aceastã discuţie sã fie extinsã în forurile PNL, iar în condiţiile în care se va lua o decizie existã şi posibilitatea ca domnul Becali sã candideze pe unul din colegiile din municipiul Bucureşti. E posibil în sectorul 6, pentru o funcþie de parlamentar, susţinut de USL, pentru cã la ora actualã, vreau sã înţelegeţi foarte bine, USL este o alianţã politicã înregistratã la tribunal, care nu mai poate fi modificatã. Deci nu se pune problema nici de fuziune (PNG - PNL), nici de alianţã. (...) Vã confirm cã au existat aceste discuţii. Dacã va candida sau nu, acest lucru se va întâmpla dupã ce forurile statutare ale PNL vor accepta acest lucru', a declarat Fenechiu.

Europarlamentarul George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat, joi searã, într-o emisiune la România TV, cã Partidul Noua Generaţie va susţine USL în alegerile generale din 9 decembrie, iar el va fi susţinut de Uniunea Social Liberalã pentru un mandat într-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite