Fenechiu: Becali este un candidat redutabil în competiţie cu Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu crede că europarlamentarul George Becali este o "componentă" necesară pentru liberali cât timp Dan Diaconescu candidează la parlamentare.

"Atât timp cât candidează Dan Diaconescu pentru Parlamentul României, cred că Gigi Becali este un competitor redutabil şi cred că reprezintă o anumită pătură a românilor", a spus Fenechiu.

Liderul liberal nu crede că PNL riscă să piardă mai multe voturi prin cooptarea lui Becali.

"Gigi Becali totuşi şi-a câştigat un loc în Parlamentul Europei, Gigi Becali are - vrem sau nu vrem să recunoaştem - o anumită cotă în încrederea populaţiei şi, dincolo de toate, există pe eşicherul politic românesc partide politice care ne obligă să avem şi noi o astfel de componentă", a spus Fenechiu.

Ponta: Becali va candida din partea USL în colegiul în care va candida Dan Diaconescu, aliatul PDL

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

"Am discutat cu domnul Antonescu - şi săptămâna trecută, am discutat şi azi - şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL", a spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite