Reducerea TVA la alimente, respinsă în Cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conservatorii au ameninţat, din nou, că părăsesc coaliţia de guvernământ, supăraţi că partenerii de guvernare nu au sprijinit, în cadrul Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor,

Conservatorii au ameninţat, din nou, că părăsesc coaliţia de guvernământ, supăraţi că partenerii de guvernare nu au sprijinit, în cadrul Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, proiectul de lege privind reducerea TVA la produsele alimentare de bază.
Iniţiativa conservatoare a primit raport negativ din partea comisiei, cu un scor de 10 la 9. Surse apropiate preşedintelui PC, Dan Voiculescu, au lăsat să se înţeleagă că acesta s-ar gândi la retragerea partidului său din coaliţia de guvernare. "Partenerii de coaliţie se pot aştepta la orice de acum înainte", a tunat liderul PC, Dan Voiculescu, după dezbaterile la proiectul la care ţinea atât de mult. El a criticat opoziţia celorlalţi deputaţi ai Puterii faţă de "un proiect foarte important pentru cetăţeni", în condiţiile în care proiectul a trecut deja de Senat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite