Răzvan Theodorescu cere televiziune pentru parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Răzvan Theodorescu a cerut, ieri, de la tribuna Senatului, formarea unui grup de lucru alcătuit din deputaţi şi senatori care să stabilească detaliile tehnice pentru funcţionarea

Senatorul PSD Răzvan Theodorescu a cerut, ieri, de la tribuna Senatului, formarea unui grup de lucru alcătuit din deputaţi şi senatori care să stabilească detaliile tehnice pentru funcţionarea unui post de televiziune al parlamentului.
El a spus că acest post de televiziune poate deservi fie întreg parlamentul, fie Senatul sau Camera Deputaţilor, separat. Theodorescu a mai spus că, în acest moment, există dotarea tehnică necesară acestui post de televiziune, dar că echipamentele, deşi foarte scumpe, sunt ţinute în ambalaj, iar nepunerea lor în funcţiune duce la uzură materială şi morală. Senatorul PSD a precizat că această tehnologie există la Camera Deputaţilor în proporţie de sută la sută, iar la nivelul Senatului în proporţie de 90 la sută. Răzvan Theodorescu a mai sugerat că acest grup de lucru poate funcţiona fie comun, fie separat, avertizând că există riscul ca, după 1 ianuarie 2007, Parlamentul European "să ne întrebe ce preluăm de la ei, iar noi să le spunem că avem în continuare echipamentul în ambalaje".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite