Razboiul de gherila reincepe in parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coalitia de guvernamant a impus, ieri, prin vot, in Biroul Permanent al Camerei, prelungirea programului de lucru in fiecare zi a acestei saptamani, pana la ora 23,00, si chiar anularea sedintei

Coalitia de guvernamant a impus, ieri, prin vot, in Biroul Permanent al Camerei, prelungirea programului de lucru in fiecare zi a acestei saptamani, pana la ora 23,00, si chiar anularea sedintei comune de vineri, in care trebuia prezentat Bugetul 2006, astfel incat noul Regulament sa poata fi adoptat cu rapiditate.
Cererea, formulata de reprezentantul PD Ioan Oltean, i-a luat prin surprindere chiar si pe partenerii din Coalitie, care s-au conformat totusi dorintei colegilor lor. Votul a fost unul strans, puterea obtinand cu 6 la 5 adoptarea deciziei. Vicepresedintele Camerei, Mi--ron Mitrea, care a condus sedinta Biroului in absenta lui Adrian Nastase, plecat la Bruxelles, a anuntat reinceperea ,razboiului de gherila" in forul legislativ. ,Din moment ce se trece la o intoleranta politica in lupta din parlament, este clar ca vom folosi toate metodele pe care le avem la indemana, inclusiv depunerea de motiuni simple", a spus Mitrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite