Raportul privind activitatea SRI pe 2011 a fost adoptat de Comisia parlamenară de control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia parlamentară pentru controlul SRI a aprobat, marţi, Raportul privind activitatea instituţiei pe anul 2011, care, ulterior, va intra, în dezbaterea plenului reunit, spre aprobare.

„Am discutat Raportul de activitate al SRI pe anul 2011. Pot să vă informez că au fost dezbateri pe acest raport, este un raport care se integrează în ceea ce înseamnă programul SRI 2011-2015, este un raport care arată clar preocuprarea SRI în toate domeniile în care este abilitat de lege. S-a punctat în Comisie că Parlamentul este restant, ca instituţie, în a aproba în plenul reunit raportele din ultimii patru ani, care nu sunt aprobate“, a declarat, marţi, preşedintele Comisiei, Cezar Preda, precizând că Legislativul a rămas în urmă şi în ceea ce priveşte elaborarea pachetului legislativ al Legilor securităţii naţionale.

„Să sperăm că într-un climat politic mai liniştit vom putea, de comun acord, într-un consens, toate forţele politice să reglementăm legislaţia securităţii naţionale la nivelul anului 2012“, a mai spus Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite