Mănescu: Lăzăroiu, ori n-are ce face, ori vrea să abată atenţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Mănescu
Ramona Mănescu

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, astăzi, că nimeni nu-l mai ascultă pe consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, despre care a apreciat că ori nu are ce face, ori are ca temă abaterea atenţiei opiniei publice de la lucrurile cu adevărat importante.

Mănescu a făcut această declaraţie referindu-se la afirmaţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu potrivit cărora, la o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, probabil SUA ar renunţa la Parteneriatul Strategic şi UE ar retrage României dreptul de vot.

"Nu-mi amintesc ca vreo previziune - nu ştiu cum să numesc aceste revelaţii pe care domnul Lăzăroiu le are - să se fi adeverit. Ele sunt, din punctul nostru de vedere, doar nişte ziceri ale domnului Lăzăroiu. Probabil că nu are ce face sau are vreo temă să abată atenţia opiniei publice de la treburile cu adevărat importante la alte subiecte", a spus Mănescu.

Ea a arătat că, în opinia sa, Parteneriatul cu SUA sau cu UE nu au nicio legătură cu alegerile din 9 decembrie din România.

"Cel puţin la Bruxelles partenerii noştri aşteaptă rezultatul alegerilor, semnalele pe care şi ei le au, probail de la ambasade şi de la reprezentanţele pe care le au aici, e că USL va câştiga cu o majoritate zdrobitoare şi ei aşteaptă perioada de după 9 decembrie pentru a avea un partener stabil de discuţie. Nimeni nu mai stă acum să asculte ce spune domnul Lăzăroiu", a spus Mănescu.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine, într-un interviu pentru Realitatea.net, că dacă preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat din nou, atunci nu crede că SUA va mai menţine Parteneriatul Strategic cu România, iar UE ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce este o catastrofă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite