Raluca Turcan: PDL depinde tot mai mult de proiectul premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Raluca Turcan
Deputatul PDL Raluca Turcan

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, astăzi, că "hemoragia plecărilor din PDL se va opri" şi că pierderea majorităţii la Senat obligă PDL la pragmatism şi viziune, notează Mediafax.

"Realitatea politică generată de pierderea majorităţii la Senat ne obligă la pragmatism şi viziune, şi asta într-un tablou politic în care pare că depindem tot mai mult de proiectul politic al premierului Mihai Răzvan Ungureanu, un proiect politic solid şi pe termen lung de reechilibrare a raportului de forţe pe scena politică. Eu cred că hemoragia plecărilor din PDL se va opri. Au fost câteva plecări contextuale generate fie de urmărirea unor garanţii electorale, fie de nemulţumiri determinate de situaţia din partid", a declarat Turcan.

Raluca Turcan a făcut aceste declaraţii în contextul trecerii la PNL a senatorului Mihaela Popa care a culminat cu pierderea majorităţii la Senat.

Senatorul Mihaela Popa a declarat, astăzi, că trece de la PDL la PNL. Popa a spus că se alătură, astfel, echipei liberale din care face parte şi Sorin Frunzăverde, demisionar din PDL la sfârşitul lunii martie.

În 2 aprilie, senatorul Mihaela Popa a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL, precizând atunci că în continuare va activa ca membru simplu de partid. Mihaela Popa a spus că a fost dezamăgită de afirmaţiile liderului PDL Emil Boc în cazul demisiei din partid a prim-vicepreşedintelui PDL Sorin Frunzăverde.

Opoziţia preia majoritatea la Senat după trecerea Mihaelei Popa la PNL, USL având în acest moment 67 de senatori, iar puterea 65.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite