Raluca Turcan: Fac apel la cetăţeni să apere statul de drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Raluca Turcan
Deputatul PDL Raluca Turcan

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan face un apel la cetăţeni "să apere la referendum funcţionarea statului de drept şi a justiţiei", conform Mediafax.

"Pentru toţi care cred că justiţia poate fi una şi pentru un cetăţean obişnuit şi pentru un fost prim-ministru ca Adrian Năstase, fac un apel să apere la acest referendum funcţionarea statului de drept şi a justiţiei. Împotrivindu-se abuzurilor USL, românii îşi pot lua statului înapoi şi îşi pot apăra democraţia de abzuri", a precizat Raluca Turcan.

Ea a spus că îşi doreşte, ca cetăţean, "un loc al normalităţii şi al decenţei", iar "politicienii să nu se ascundă de justiţie, instituţiile statului să funcţioneze, legea să fie una pentru toţi şi să fie respectată".

"Vrem o justiţie liberă de presiuni politice, vrem o politică curată, vrem o coalizare a tuturor acelor forţe civice şi politice care cred că legea şi instituţiile trebuie apărate pentru că aşa ele servesc românilor, nu unor politicieni care tremură de frica justiţiei", a mai spus Raluca Turcan.

Ea a mai spus că orice cetăţean care simte că i-a fost confiscat statul, că a fost atacată democraţia şi că i-a fost suspendat abuziv preşedintele "poate purta alb".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite