Raluca Turcan (PDL): ” Opoziţia a devenit reclama unei cure de slăbire a Parlamentului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Raluca Turcan
Deputatul PDL Raluca Turcan

Deputatul PDL Raluca Turcan apreciază că absența Opoziției din Parlament susţine varianta de reducerea a numărului de parlamentari, pentru că dovedește că Legislativul poate funcționa și cu efectiv mai redus.

"Fără să vrea, opoziția a devenit reclama vie pentru eficiența unei cure de slăbire a Parlamentului. A permis puterii să demonstreze că se poate lucra cu un Parlament mult redus ca dimensiuni", scrie deputatul PDL pe blogul său.

Turcan notează că, în ultima lună, Parlamentul a reușit să lucreze cu circa 250 de parlamentari , aproape 70 in Senat și circa 180 în Cameră Deputatilor .

"Iar asta în ciuda discursurilor mai vechi sau mai noi ventilate de opoziție cum că Parlamentul nostru nu poate lucra eficient dacă nu are măcar 400 de parlamentari (acum sunt 471 de fotolii parlamentare)", spune Raluca Turcan.

"Cred că atunci când PDL a decis să susțină reducerea numărului de parlamentari la 300 n-am picat exact pe cifra cea mai bună. Zilele astea se dovedește ca 250 de parlamentari sunt suficienți", a conchis deputatul PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite