Raed Arafat: Nu candidez, indiferent cine mi-ar propune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raed Arafat (foto) refuză orice implicare în alegerile pentru Primăria Capitalei, în ciuda imaginii bune  de care se bucură în sondajele de opinie. Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a motivat că politica nu este domeniul său şi că nu va activa niciodată într-un domeniu în care nu se pricepe.

 „Nu, nu, nu. Nu e domeniul meu. Nu candidez, oricine mi-ar propune", a declarat Arafat pentru „Adevărul".Membrii marcanţi ai PDL susţin că Raed Arafat ar fi un candidat foarte bun la Primăria Bucureştiului. Sâmbătă, Elena Udrea, preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, a declarat, pentru postul Realitatea TV, că Arafat are şanse, întrucât bucureştenii  îşi doresc un candidat independent.

„Raed Arafat ar câştiga probabil alegerile dacă ar intra în cursă", a mai spus Elena Udrea. PDL caută, în acest moment, o personalitate pe măsura lui Sorin Oprescu. Printre posibilii candidaţi ai PDL la funcţia de edil al Bucureştiului se numără deputatul de Bucureşti, Silviu Prigoană. În ultimul sondaj comandat de patid, Silviu Prigoană avea o cotă de popularitate de 21% , mai puţin de jumătate din cota lui Sorin Oprescu, 51%, în condiţiile în care profilul alegătorilor celor doi este similar.

În urmă cu o săptămână, Silviu Prigoană a declarat că este favorit în această cursă. Alţi membri ai PDL care şi-au exprimat dorinţa de a candida sunt europarlamentarul Cristian Preda şi deputaţii Theodor Paleologu şi Costică Canacheu.  Theodor Paleologu a deţinut, în perioada 2008-2009, funcţia de ministru al Culturii. Elena Udrea a anunţat că PDL va decide cine este candidatul pentru Primăria Capitalei la sfârşitul lunii. "Candidatul pentru Primăria Capitalei, cireaşa de pe tort, va fi anunţat la finele lunii martie", a spus preşedintele PDL Bucureşti. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite