Câmpeanu:Conflictul dintre Antonescu şi Chiliman este vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Câmpeanu
Radu Câmpeanu

Preşedintele de onoare al PNL Radu Câmpeanu a declarat, astăzi, că în urmă cu câteva zile a asistat la o dispută între Crin Antonescu şi Andrei Chiliman, pe un subiect "mai vechi", notează Mediafax.

"Am fost de faţă la o şedinţă acum trei-patru zile şi era o controversă extrem de serioasă, o dispută între ei, care părea mai de mult", a afirmat Radu Câmpeanu.

Întrebat dacă această dispută are legătură cu stabilirea candidaţilor la sectoarele Capitalei, preşedintele de onoare al PNL a răspuns: "Nu, incidentul a avut loc probabil mai de mult. Era ceva mai vechi".

Câmpeanu a spus că nu a purtat discuţii cu Andrei Chiliman pe tema unei eventuale demisii, precizând că va media conflictul dintre acesta şi Crin Antonescu.

"Nu sunt deloc la curent. Eu am lipsit mai mult timp. O să fiu pus la curent şi de o parte şi de alta. O să vorbesc cu amândoi şi o să vedem", a spus preşedintele de onoare al liberalilor.

Câmpeanu a arătat că Andrei Chiliman, pe lângă faptul că este primarul Sectorului 1, este şi un personaj important în partid, "mai vechi decât Crin Antonescu:, iar acest conflict "nu face bine" PNL şi USL, aflate la mai puţin de o lună de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Andrei Chiliman a fost înlocuit luni cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman a declarat ulterior că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare "în mod foarte serios" demisia din partid.

"Pentru domnul preşedinte Antonescu am două mesaje. În politică, în viaţă în general, câştigă cei care joacă şah, nu poker. Indiferent dacă voi decide să rămân în PNL sau nu, voi acţiona în conformitate cu principiile mele, care exclud manevrele politicianiste şi cuţitul înfipt pe la spate ", a spus Chiliman.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite