Radu Berceanu se retrage din politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berceanu nu vrea  să îmbătrânească  în Parlament
Berceanu nu vrea să îmbătrânească în Parlament

Liderul PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a anunţat, la Craiova, că nu va mai candida la următoarele alegeri parlamentare, iar până la sfârşitul anului se va retrage şi din funcţia de preşedinte al filialei doljene.

„Vreau să vă spun că nu mai candidez la următoarele alegeri parlamentare, pentru că este suficient. Eu la sfârşitul acestui an şi al acestui mandat de parlamentar împlinesc 23 de ani de când sunt parlamentar şi cred că este suficient. Trebuie să vină tineret şi în Parlament şi cred că este bine să nu stai prin Parlament până când nu mai ştii bine ce se întâmplă pe acolo", a declarat Berceanu. Radu Berceanu a spus că intenţionează „să iasă din politica la vârf", precizând, însă, că niciodată nu va trăda formaţiunea democrat-liberală.

„Eu fac parte dintre cei care cred că mai există şi altceva de făcut pe lume decât politică. Am de gând să ies din politica la vârf, dar nu am de gând să plec din PDL, deşi am auzit că a fost aşa un fel de zvon. Nici pomeneală. Eu nu o să plec niciodată, nici independent, nici la alt partid. Poate să plec acasă, asta da. Dar nu o să plec la alt partid", a declarat Berceanu. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite