Radu Mazăre: Uite ce face dragostea din om! Băsescu i-a pus totul pe tavă Elenei Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îmbrăcat în uniformă militară, primarul Constanţei, Radu Mazăre, i-a atacat, la Consiliul naţional al PSD, pe Traian Băsescu şi Elena Udrea, în cadrul unui discurs despre dragoste.

“Vreau să vă spun câteva cuvinte despre dragoste. Dragostea care l-a făcut pe Regele Carol să renunţe la tron pentru iubita lui Elena. Dragostea care l-a făcut pe Ceauşescu să nu renunţe la putere şi o numească pe Elena prim-vicepriministru. Şi în fine, în zilele noastre, dragostea care l-a determinat pe bunul nostru conducător să o numească pe Elena cel puţin prim-vicepriministru. Conduce două ministere, are cei mai mulţi bani şi de vreo două zile este şi primăriţă. Uite ce face dragostea din om! I-a pus totul pe tavă.

Citesc în ziare de Berlusconi: îl acuză şi pe o parte şi pe alta că are 14 amante, că are 18, că le plăteşte, că le cazează, că le dă de mâncare, că le cumpăra haine. Toată Europa e scandalizată. Noi suntem obişnuiţi cu dragostea. Dragostea conduce toată România, dragostea ia decizii, dragostea împarte bani, dragostea face drumuri sau nu face drumuri, face telegondole sau nu face. Face şi desface dragostea din om. Este mai important ce se întâmplă cu ţara, este mai important că am rămas între puţinii în lumea asta care sunt în criză şi este mai important să scăpăm de ciclop şi de dragostea lui", a spus Mazăre.

Primarul Constanţei a lansat şi un apel către colegii săi de partid, pe care i-a rugat să i se alăture în "revoluţia" pe care o duce pentru a-l da jos pe preşedinte.  "În urmă cu câţiva ani, atunci când le-am atras atenţia să stăm departe de acest om, pentru că va duce ţara în cap, unii au crezut că sunt nebun. Acum, marea majoritatea gândeşte ca mine", a mai spus Mazăre.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite