Radu Câmpeanu nu crede într-un Crin prezidențiabil: Tata Iliescu mănâncă oameni ca Antonescu la micul dejun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seniorul liberal Radu Câmpeanu, a declarat, pentru ziare.com, că nu e încă stabilită candidatura la prezidențiale a lui Crin Antonescu și că e foarte posibil ca acesta să nu fie alesul PNL pentru această cursă, ținând cont de jocurile de culise ale PSD și având în vedere lipsa de prestanță și echilibru a liderului liberal.

„Candidatura lui Crin Antonescu la prezidențiale nu este stabilită încă, nu e hotărâtă. Lucrurile acestea vor fi discutate. Nu știu dacă poporul român îl va vota pe Crin Antonescu. Nu cred că poporul român îl va vota pe Crin Antonescu. Mai ales după experiența cu Băsescu, nu vor vota un om care nu are prestanța și echilibrul necesar.

Acestea sunt aduse de o anumită vârstă. Nu poți deveni președinte al unei țări dacă nu ai împlinit 55 de ani", a declarat Radu Câmpeanu.

Liderul PNL, Crin Antonscu, a împlinit, în seprembrie 2011, 52 de ani.

„Candidatul alianței pentru funcția de președinte al României va fi persoana cea mai bine plasată într-un sondaj de opinie la nivel național", a subliniat Câmpeanu.

Pe lângă aceasta, Câmpeanu a luat în discuție și jocurile de culise care au loc în PSD, explicând că „până în 2014 se pot schimba multe".

„Îl înțeleg pe Antonescu, e nerăbdător. Știe că până în toamnă mai e mult, până în 2014 și mai mult și nu o să mai fie nici măcar candidatul la Președinție al USL, că acolo sunt meseriași care știu să mănânce oameni. Acolo e tata Iliescu care îl servește pe unul cum e Crin Antonescu la micul dejun. Deci, mai e mult până în 2014.

Nici fostul președinte al Senatului, Mircea Geoană, nu crede că Antonescu va fi candidatul USL la președinție.

„Am mai spus-o și o repet. Procolul USl nu prevede că Ponta va fi numit prim-ministru și Antonescu va fi candidat la Președinție. Se spue foarte clar în Porocol că acela care va fi cel mai bine plasat într-un sondaj de opinie să fie candidat", a spus Mircea Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite