Quintus spune că susţine intrarea lui Becali în PNL: E un bun creştin, rău de gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea  Ionescu-Quintus
Mircea Ionescu-Quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni dimineaţă, înaintea şedinţei BPC, că el va susţine intrarea europarlamentarului George Becali în PNL, afirmând că acesta este "un bun creştin", dar şi "rău de gură", fapt care ajută formaţiunea înainte de alegeri.

"Eu îl simpatizez pe domnul Becali, este un bun creştin, e un om care a ajutat foarte mulţi nevoiaşi şi este foarte popular, ori noi ne pregătim pentru alegerile din 9 decembrie. Numele Becali o să-i folosească, după părerea mea, nu numai lui, şi altor candidaţi ai noştri din toată ţara, pentru că se va răspândi această ştire şi măcar dacă simpatizanţii Stelei se vor îndrepta spre candidaţii noştrii...", a spus Quintus zâmbind.

El a precizat că cel mai probabil va fi de acord cu intrarea lui Becali în PNL.

"Becali e rău de gură, dar pe noi ne interesează şi partea interioară", a mai spus preşedintele de onoare al PNL.

Quintus a mai afirmat că este stelist, chiar dacă este ploieştean şi ţine cu echipa de fotbal Petrolul.

"Mie mi-a plăcut omul ăsta, cu defectele...", a mai declarat seniorul PNL, arâtând spre gură.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

"Am discutat cu domnul Antonescu - şi săptămâna trecută, am discutat şi azi - şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL", a spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite