Quintus spune că absenţa lui Antonescu de la lansarea candidaţilor USL în Sectorul 1 nu este rea voință

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea  Ionescu-Quintus
Mircea Ionescu-Quintus

Mircea Ionescu Quintus a explicat, sâmbătă, că absenţa liderului PNL Crin Antonescu de la lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 nu este rea voința, acesta fiind plecat din Bucureşti. De aceeași părere au fost și Ludovic Orban şi Eugen Nicolăescu.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, s-a arătat nemulţumit de criticile legate de faptul că lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 conducerea PNL nu ar fi fost reprezentată, făcându-se referire la absenţa preşedintelui partidului, Crin Antonescu.

Quintus a precizat că acolo unde merge el reprezintă PNL în întregimea lui.
"Din câte ştiu, nu e în Bucureşti, are alt program", a spus la rândul său Eugen Nicolăescu despre absenţa lui Crin Antonescu.

Ludovic Orban, unul dintre candidaţi, a apreciat că absenţa lui Antonescu nu este deliberată sau făcută din rea voinţă. "Nu mi se pare că e un amănunt demn de luat în seamă", a mai spus Ludovic Orban.

Lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 a avut drept slogan "La datorie pentru România", fiind prezenţi candidaţii Titus Corlăţean, Dan Tudorache, Vlad Nistor, Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban, Diana Tuşa, precum şi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, fostul şef al statului Emil Constantinescu, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, deputatul NL Eugen Nicolăescu, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite