Puiu Haşotti: Lăzăroiu mai are doi neuroni care-i umblă haotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti, ministrul Culturii
Puiu Haşotti, ministrul Culturii

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat, astăzi, că afirmaţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu dovedesc faptul că acesta ar avea "probleme medicale, psihice", notează Mediafax.

Haşotti a fost întrebat cum vede afirmaţiile lui Lăzăroiu privind ruperea de către SUA a parteneriatului strategic sau suspendarea dreptului de vot în Consiliul European, în situaţia unei noi suspendări din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

"În cazul în care domnul Lăzăroiu este convins de ceea ce a spus, înseamnă că are probleme medicale, psihice. Dacă a încercat să facă o diversiune, înseamnă că mai are câţiva neuroni care-i umblă haotic, prin craniu. E o diversiune atât de ieftină încât eu cred că mai are câţiva neuroni", a declarat Haşotti.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine, într-un interviu pentru Realitatea.net, că dacă preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat din nou, atunci nu crede că SUA va mai menţine Parteneriatul Strategic cu România, iar UE ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce este o catastrofă.

"Eu cred că dacă se mai produce o suspendare şi nu exagerez, pentru că ştiu care e atmosfera la Bruxelles şi la Washington, şi o ştiu şi cei din USL, eu nu cred că SUA va mai menţine Parteneriatul Strategic . În ziua în care Parlamentul îl suspendă pe preşedinte, e probabil ca SUA să aibă o poziţie foarte tranşantă în privinţa Parteneriatului strategic, iar Uniunea Europeană, foarte probabil, ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce o catastrofă, practic eşti scos în momentul ăla din UE. Teoretic eşti acolo, dar nu mai contezi când nu ai drept de vot", a spus Lăzăroiu .

"Eu aş putea să bag mâna în foc că asta se va întâmpla în ziua în care Parlamentul ar mai face o nouă suspendare. După-aia, Dumnezeu cu mila, suntem o ţară din Asia, nu mai suntem o ţară europeană, nici nu îmi mai dau seama ce miză ar avea preşedintele sau alţi lideri politici care mai rămân responsabili", a mai adăugat Sebastian Lăzăroiu într-un interviu pentru Realitatea.net.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite