Puiu Haşotti: Doi deputaţi ai PDL au semnat moţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti (dreapta) ar putea fi noul Ministru al Culturii
Puiu Haşotti (dreapta) ar putea fi noul Ministru al Culturii

Liderul grupului senatorial PNL, Puiu Haşotti, a declarat, astăzi, înaintea şedinţei Biroului Permanent, că până în prezent doi deputaţi PDL au semnat moţiunea de cenzură a Opoziţiei.

Întrebat câţi parlamentari PDL au semnat moţiunea opoziţiei, Puiu Haşotti a spus: "Până acum doar doi, sperăm să fie mai mulţi. Sunt doi deputaţi, nu pot să vă spun cine".

Referitor la calendarul moţiunii de cenzură, Haşotti a arătat că acesta nu este stabilit de Opoziţie, ci de majoritatea care se află în Birourile reunite.

"Tare mi-e teamă că va stabili un calendar astfel încât să împiedice cât mai mult dezbaterea pe fond şi prezenţa parlamentarilor în plen", a completat Haşotti.

Liderul senatorilor liberali nu a dorit să comenteze nici infomaţiile privind trecerea unui senator PDL la PNL, în perioada următoare.

"Nu ştiu, să vedem (..) Chiar dacă aş fi discutat, nu v-aş fi spus, pentru că sunt unele lucruri care trebuie spuse când e momentul, pentru a nu perturba unele decizii. Sunt curios ce va spune PDL-ul, un partid care mai mult de jumătate se constituie din transfugi politici, dacă va condamna iarăşi migraţia politică", a mai spus Puiu Haşotti.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că USL va depune, miercuri după-amiază, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite