Profesoara Udrea îi dă 5 lui Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta consilieră prezidenţială Elena Udrea a declarat, luni seara, că actualul guvern nu a avut nicio performanţă, că merită doar nota 5 şi că Theodor Stolojan ar fi un premier mai bun

Fosta consilieră prezidenţială Elena Udrea a declarat, luni seara, că actualul guvern nu a avut nicio performanţă, că merită doar nota 5 şi că Theodor Stolojan ar fi un premier mai bun decât Călin Popescu Tăriceanu. "De un an şi ceva, guvernul ăsta n-are nicio performanţă, ce o să facem, o să rămânem aşa cu el, că dacă tot n-am făcut în primele 6 luni acum la ce ne mai trebuie performanţă economică?", a spus Udrea. Ea a mai apreciat că miniştrii agriculturii şi sănătăţii, Gheorghe Flutur şi, respectiv, Eugen Nicolăescu, nu au ştiut să gestioneze crizele cu care s-au confruntat.
Udrea a mai apreciat că, dacă Dan Voiculescu va fi numit vicepremier, acesta va avea acces la numeroase informaţii pe care le-ar putea gestiona în interes propriu. "Dacă-l punem pe domnul Dan Voiculescu în guvern mai rămâne să-l punem pe domnul Dinu Patriciu ministru la economie şi comerţ şi pe domnul Vântu ministru la finanţe, ca să avem chiar un guvern de...", a spus fosta consilieră a şefului statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite