Primarul Slatinei, de mână cu Victor Ponta, pentru un nou mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al municipiului Slatina, Darius Vâlcov, care a demisoonat săptămâna trecută din PDL, pierzând astfel funcția de primar, și-a anunțat, luni, trecerea la PSD, explicând că va candida la alegerile locale pe listele USL.

„M-am apropiat de PSD pentru că fac parte din aceeaşi generaţie din care face parte şi Victor Ponta, o generaţie care trebuie să înceapă, de la alegerile locale, să îşi spună cuvântul. Mă alătur acestei echipe câştigătoare a USL", a mai spus Darius Vâlcov.

Altături de Vâlcov, în conferința de presă, s-a aflat și președintele PSD, Victor Ponta, care a explicat că este un eveniment important pentru formațiunea social-democrată cooptarea în echipa Olt a unui primar tânăr, care și-a confirmat calitățile.

„Este un primar care nu vine dintr-un interes de a câștiga alegerile. A câștigat deja două mandate, l-ar fi câștigat și pe al treilea. Vine pentru că vrea să continuăm împreună proiectele pe care le-a început: centura ocolitoare, un centru industrial important, infrastructura pentru centrul industrial. Nu le-a putut finalizat până acum pentru că a primit doar promisiuni", a spus Ponta.

Darius Vâlcov a anunţat, în 27 martie, că a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Olt, fapt care atrage pierderea mandatului de primar, astfel că până la alegerile din 10 iunie oraşul Slatina va fi administrat de către unul dintre cei doi viceprimari care va fi desemnat de Consiliul Local.

Primarul susţinea că a demisionat întrucât Guvernul nu l-a sprijinit să ducă la bun sfârşit investiţiile importante din oraş, precum centura ocolitoare, Sala Polivalentă, bazinul olimpic şi nici lucrările la blocurile ANL şi la Palatul Copiilor.

Darius Vâlcov are 35 de ani şi se află la cel de-al doilea mandat de primar.
În octombrie 2011, Vâlcov spunea că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Slatinei dacă nu vor fi începute lucrările la centura ocolitoare a oraşului, obiectiv pentru care i s-a promis în repetate rânduri sprijin de la Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite