VIDEO Preşedintele Traian Băsescu despre Guvernul Ponta: Nu este unul convenabil pentru mine, dar drumul României este ireversibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că Guvernul Ponta nu este unul convenabil pentru el, adăugând însă că "drumul României este ireversibil indiferent cu cine este la putere".

"Eu cred că o să trecem noua lege a Sănătăţii... Nu este un Guvern convenabil pentru mine, pentru că trebuie să privesc la ce face acest Guvern în raport cu ce spune. Că una e să spui şi alta e să faci. Eu cred că drumul României este ireversibil, indiferent cu cine este la putere. Nu se mai poate da ceasul înapoi", a declarat Traian Băsescu într-un interviu oferit în exclusivitate televiziunii româneşti din Chicago RTN, cu ocazia vizitei efectuate în zonă weekendul trecut în cadrul prezenţei la summitul NATO. Materialul a fost  preluat şi de NAŞUL TV.

"Deja au apărut din 2005 până acum câteva schimbări profunde, astfel încât indiferent cine vine la putere nu mai face din procurori, din judecători subordonaţi, nu mai poate face din serviciile de informaţii servicii la dispoziţie, nu mai poate întoarce nici codul muncii, nici legea educaţiei. Nu sunt atât de îngrijorat, dar recunosc că nu îmi place. Mai am destul, mai am destul (din mandatul de preşedinte, n.red.), mai am şi obligaţii şi speranţe şi convingeri... ", a declarat preşedintele României.

Traian Băsescu a adăugat că instalarea noului Guvern şi dobândirea majorităţii în Parlament de către fosta Opoziţie "sunt realităţi ale democraţiei".

"Chiar când le regreţi, trebuie să ţii cont de ele", a mai spus acesta.

Urmăreşte mai jos interviul video integral!

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite