Traian Băsescu, înapoi la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presa străină anunţă reîntoarcerea preşedintelui Băsescu
Presa străină anunţă reîntoarcerea preşedintelui Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a revenit, astăzi, în jurul orei 10.30, la Palatul Cotroceni, după 52 de zile de în care a fost suspendat de Parlament şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru ca acesta să fie validat.

Preşedintele Traian Băsescu, însoţit de coloana oficială, a intrat în incinta Palatului Cotroceni prin poarta principală de la Platoul Marinescu. Înaintea şefului statului, la Palat, au sosit şi consilierii acestuia, demişi în urmă cu câteva săptămâni de preşedintele interimar Crin Antonescu.

Şeful statului nu are un program public anunţat pentru această primă zi în urma revenirii în funcţie, nefiind însă exclusă o declaraţie a acestuia în cursul zilei, aşteptată în condiţiile în care Traian Băsescu nu a mai avut nicio declaraţie programată de mai bine de două săptămâni.

Hotărârea Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie a fost publicată, luni seară, în Monitorul Oficial, moment de la care preşedintele Traian Băsescu se putea reîntoarce la Palatul Cotroceni, pentru reluarea mandatului.

Sfârşitul unei suspendări de 52 de zile

Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni după ce parlamentarii au luat act de decizia Curţii Constituţionale privind referendumul.Citeşte aici mai multe detalii!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite