Ponta: BPN va analiza rezultatele partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că CExN a mandatat BPN să analizeze fiecare organizaţie cu rezultate care nu au fost aşa cum "ar fi trebuit să fie".

"Comitetul Executiv Naţional a dat Biroului Permanent Naţional - care se va întruni marţi, pentru că eu luni sunt plecat din ţară - mandatul de a analiza fiecare organizaţie în parte şi de a lua şi măsuri organizatorice acolo unde rezultatele nu au fost aşa cum ni le doream sau aşa cum ar fi trebuit să fie", a declarat Ponta.

El a admis că în cadrul reuniunii CExN a făcut şi reproşuri preşedinţilor de filiale, nu a adresat doar felicitări, dar a menţionat că aceste reporşuri le va face doar în interiorul partidului.

"Reproşurile le fac întotdeauna numai în interior. Eu sunt liderul PSD şi, când am nemulţumiri faţă de colegii mei, le spun lor, nu le spun la presă", a spus Ponta.


"La Neamţ, sper să nu se supere domnul Chelaru pe mine, dar nu am reuşit ce ne-am propus. (...) La Braşov am pierdut la 4% în faţa lui Scripcaru. Felicit Braşovul, dar îmi pare rău, dacă credeam mai mult în victoria lui Cătălin Leonte puteam să avem o surpriză extraordinară. (...) La Cluj am pierdut municipiul la 1.000 de voturi. (...) La Mureş nu a fost aşa bine cum ne-am fi aşteptat", a adăugat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite