Preşedintele Camerei Deputaţilor: "Femeii Roberta Anastase nu-i este uşor când i se vorbeşte urât. Omul politic înţelege "

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberta Anastase declară că "trebuie să ai stomac" în politică, că nu se teme de demisie şi crede că într-o săptămână ar putea fi deblocată activitatea Camerei Deputaţilor.

Anastase vorbeşte într-un interviu pentru Mediafax despre discuţiile din ultima vreme legate de demisia sa de la şefia a Camerei, susţinând că nu îi este teamă de un asemenea gest: Acest gest nu este un gest de care să-mi fie teamă. În niciun moment.

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că discuţia despre persoana sa reprezintă doar un pretext al liderilor partidelor din opoziţie pentru blocarea activităţii parlamentare şi îi acuză pe preşedinţii PSD şi PNL de blocarea activităţii Camerei Deputaţilor. Ea acuză însă opoziţia că foloseşte această cerere ca pe un instrument de şantaj. Ea susţine ca la nivelul liderilor de grup se ajunsese la un acord privind respectarea a şase principii, însă liderii celor două partide din opoziţie nu au susţinut acest demers.

Anastase spune că în politică "trebuie să ai stomac": Femeii Roberta Anastase nu-i este uşor când i se vorbeşte urât, nu-i este uşor când este jignită. Omul politic înţelege această situaţie, mai spune Anastase.

În ceea ce priveşte PDL, Roberta Anastase consideră că trebuie îmbunătăţită comunicarea publică: Cred că noi am lăsat prea multe lucruri să treacă fără a fi îndeajuns explicate.

Pe de altă parte, Roberta Anastase consideră că într-o săptămână activitatea din acest for legislativ ar putea fi deblocată.

Sunt om politic care de-a lungul carierei mele politice întotdeauna am fost şi onest şi deschis. Îmi reproşez poate, pe de o parte, poate prea mare sinceritate pe care am manifestat-o, îmi reproşez, dar nu o abandonez. Şi în acelaşi timp cred că lucrurile în viaţa unui om politic trebuie luate aşa cum sunt. Există momente dificile, există momente tensionate, cred că cel mai important lucru este să ai înţelepciune şi puterea de a le depăşi, a mai spus Anastase.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite