Preşedintele a pierdut pe mâna lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în momentul de faţă, Traian Băsescu a ieşit învingător din mai toate duelurile politice la care şi-a provocat adversarii. Preşedintele a aplicat consecvent principiul potrivit

Până în momentul de faţă, Traian Băsescu a ieşit învingător din mai toate duelurile politice la care şi-a provocat adversarii. Preşedintele a aplicat consecvent principiul potrivit căruia "singura regulă este că nu există nicio regulă". Jucând machiavelic, Băsescu a continuat să urce în preferinţele electoratului, dar i-a scăzut considerabil cota de încredere la nivelul celorlalţi actori politici.

Acum toţi s-au convins că preşedintele nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi atinge scopurile şi că este extrem de riscant să-l considere un posibil partener.

"Evident, Tăriceanu este vinovat, a minţit. Întrebarea pe care mi-am pus-o eu este cum de nu şi-a dat seama, cum de este un psiholog atât de prost încât să nu ştie cu cine are de-a face, şi că unul ca Băsescu, care n-are mamă, n-are tată, nu va ţine biletul ca să-l folosească", remarca analistul politic Octavian Paler.

Pe de altă parte, preşedintele Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, Renate Weber, arăta că liderii Alianţei D.A. le-au dat "un cec în alb" partidelor extremiste, care vor reveni cu o temă extrem de sensibilă în România de astăzi, aceea a corupţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite