Președintele CSM: Greșelile din CV-ul Corinei Dumitrescu, propusă pentru Ministerul Educației, au fost făcute de personalul tehnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o intervenție în cadrul emisiunii "Ultima Oră", difuzată de România TV, președintele CSM Alina Ghica a pus erorile din CV-ul Corinei Dumitrescu pe seama unui angajat al instituției, spunând că aceste acte, publicate pe site-ul CSM, sunt redactate de personalul tehnic.

"Nu cred că putem bănui în persoana dnei profesor universitar doctor Corina Dumitrescu asumarea unor astfel de erori, pe care le-ați relevat (n.r. se adresa moderatorilor), persoana dnei profesor fiind mai presus de orice suspiciune în acest sens din punct de vedere al somității profesionale", a declarat președintele CSM Alina Ghica.

Personalul tehnic, care este învinuit pentru erorile din CV-ul Corinei Dumitrescu, include atât angajați ai CSM, cât și salariați din alte instituții care se ocupă cu redactarea de asemenea acte.

În CV-ul "buclucaș" apar mai multe erori pe care le-ar putea observa până și elevii claselor primare. La "Alte aptitudini", Dumitrescu a trecut "înnot". Or, dublarea consoanei "n" se face doar atunci când cuvântul de bază începe cu litera "n". La capitolul "Studii", rectorul Universității "Dimitrie Cantemir" din București a scris că a absolvit "secția reală". Totodată, dacă este studiat cu atenție CV-ul Corinei Dumitrescu, se pot observa alte greșeli. Cadrul didactic susţine că a terminat Universitatea Standford, această prestigioasă instituţie de învăţământ fiind numită, de fapt, "Stanford".

VEZI AICI GREȘELILE DIN CV-UL CORINEI DUMITRESCU!

Corina Dumitrescu este reprezentant al Societății Civile în Consiliul Suprem al Magistraturii.

Aseară, premierul desemnat Victor Ponta a propus-o pe Corina Dumitrescu pentru postul de ministru al Educației. Validarea Cabinetului Ponta se va face luni de către Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite