VIDEO Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila îi înjură pe jurnalişti în timpul unei conferinţe de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila şi membru PSD, a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a avut o ieşire nervoasă, numind mai multe jurnaliste „imbecile" şi „panarame".

Preşedintele Consiliului Judeţean s-a enervat deoarece presa a scris despre un festival organizat de către el şi nu au precizat deloc numele lui în materiale, anunţă Viaţa Brăilei. Stancu a precizat că o jurnalistă de la Viaţa Brăilei nu ştie să scrie şi că se pricepe doar „să o pipăie primarii", iar restul jurnaliştilor sunt orbi şi se vând pe doi lei unor „puţoi“. „A ajuns panarama asta să vorbească despre spitale. Ce să ştie ea? Habar n-are despre ce este vorba. Probabil că se pricepe la stat cu sânii la soare, să o pipăie primarii, nu la scris“, a spus Stancu.

Gheorghe Bunea Stancu a ameninţat că le va retrage acreditările tuturor jurnaliştilor care nu îşi vor schimba atitudinea faţă de partidul Social Democrat, relatează şi subiectiv.ro. „Cei care vin aici să speculeze anumite lucruri...vă anunţ că dacă nu intraţi într-o normalitate a voastră de media vizavi de PSD vă retrag acreditarea. Terminaţi cu golănelile astea“, a afirmat preşedintele Consiliului judeţean Brăila.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite