Ponta, huiduit la Iaşi de o mână de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a fost hiuduit, astăzi, la Iaşi, de un grup format din aproximativ zece persoane, care a scandat "Hoţii, hoţii!" şi "Trădătorii".

În această dimineaţă, premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu primarii USL din judeţul Iaşi, apoi a susţinut o conferinţă de presă, iar la ieşirea din hotelul unde au avut loc cele două evenimente a fost întâmpinat de un grup de aproximativ zece persoane care l-au huiduit, strigând "Hoţii, hoţii!" şi "Trădătorii".

Printre protestatari s-a numat şi Sorin Bălănescu, preşedintele ununi ONG din Iaşi, totodată candidat la Primăria Iaşi din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor.

Protestatarii au scandat "Hoţii, hoţii!", "Trădătorii", strigându-i lui Victor Ponta că-l protejează pe Năstase.

Premierul a fost însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, lider al organizaţiei judeţene a PSD, de preşedintele PNL Iaşi, Relu Fenechiu şi de alţi lideri locali ai USL, alături de care a plecat pe jos, de la hotelul respectiv, la Ansamblul Palas ridicat în centrul Iaşiului.

În faţa clădirii din care a ieşit Victor Ponta se aflau şi peste 150 de simpatizanţi USL, aceştia aplaudând în momentul în care premierul a ieşit din clădire, Ponta continându-şi drumul fără a se opri la protestatari.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite