Ponta, în şedinţa de Guvern: Voi ignora atacurile la adresa noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la începutul şedinţei de Guvern, că va ignora atacurile politice la adresa sa şi a celor din Executiv, dar a menţionat că nu toţi membrii Cabinetului trebuie să fie la fel de înţelepţi ca el, în sensul de a ignora atacurile.

Ponta a arătat că, după veştile bune privind succesul emisiunii de obligaţiuni pe pieţele externe, i-a fost mai uşor, marţi, să ignore orice fel de atacuri politice la adresa Guvernului.

"Vă rog pe toţi membrii Guvernului să vă pregătiţi pentru faptul că voi ignora aceste atacuri politice. Cine vrea să rămână cu scandalul şi cu cearta e treaba lui sau a lor. (...) Nu neapărat toţi trebuie să fiţi la fel de înţelepţi ca mine, în sensul de a ignora atacurile (...), însă cei mai mulţi dintre dumneavoastră dacă o veţi face, cred că va fi foarte bine. La un moment dat o să-l conving şi pe domnul Şova să nu mai răspundă la toate atacurile", a spus Ponta.

Acesta a adăugat că dacă lucrurile vor merge în direcţia stabilită de actuala guvernare, oamenii vor fi alături de Guvern şi pe 9 decembrie, data alegerilor, şi o mare parte dintre membrii actualului Cabinet vor guverna România în perioada 2012-2016.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la întâlnirea cu diplomaţii români, că, în perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentară a considerat că "poate face ţăndări statul de drept", ceea ce a făcut ca România să fie "pusă sub lupa" aliaţilor săi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite