Premierul Emil Boc a inaugurat stadionul Cluj Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a inaugurat, astăzi, la Cluj-Napoca, stadionul Cluj Arena şi a tăiat panglica împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, în prezenţa ministrului Dezoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi a altor oficialităţi locale.

Şeful Executivului a tăiat panglica împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi a spus: "Să fie într-un ceas bun.
La ceremonie sunt prezente oficialităţi locale, parlamentari de Cluj, consilieri judeţeni, totodată la manifestareaflându-se şi preşedinta de onoare a Federaţiei Române de Atletism, Iolanda Balaş, precum şi înalte feţe bisericeşti.
Inaugurarea oficială a stadionului Cluj Arena are loc sâmbătă, de la ora 11.00, în prezenţa premierului Emil Boc, iar de la ora 14.00 este "Ziua Porţilor Deschide" pentru public.
Lucrările la stadionul Cluj Arena au început în luna august a anului 2009 şi au fost executate de un consorţiu de opt firme care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Cluj.
Stadionul are o capacitate de 30.335 de locuri şi face parte din categoria "Elite", respectând standardele FIFA şi UEFA.
Noua arenă are şi o pistă de atletism care poate găzdui competiţii internaţionale atletice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite