Premierul va participa la şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pe tema inundațiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta va participa la şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu ora 14.30, pentru a discuta pagubele produse de inundații. Ședința va avea loc la Ministerul de Interne și, în funcție de hotărârile luate, pagubele vor fi acoperite de fondul de rezervă al Guvernului.

Banii pentru gospodăriile afectate vor fi alocați din fondul de rezervă al Guvernului până miercuri.„Orice viață este mai importantă decât terenurile inundate", a spus Ponta la ședința Comitetului de Urgență, arătând că cel mai important lucru este să nu se înregistreze victime în următoarea perioadă.

„Vom da bani din fondul de rezervă pentru pagubele făcute de inundații, dar mai ales pentru a preveni dezastrele", a mai spus Ponta, lăsând să se înțeleagă că urmează o perioadă destul de grea pentru autoritățile publice, care vor trebui să se organizeze foarte bine pentru a depăși perioada.

„Să sperăm că nu va fi foarte rău", a încheiat Ponta, „pentru că foarte bine mă îndoiesc că va fi în următoarea perioadă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite