Premierul reduce cheltuielile și menține Prima Casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a discutat deciziile adoptate în ședință de Guvern, printre care Ordonanța de Urgență privind reducerea cheltuielilor publice, hotărârea privind adoptarea contractului medical pentru a clarifica taxa de clawback, precum și o linie de 200 de milioane de euro pentru a suplimenta programul Prima Casă.

„Am vrut să adoptăm decizia de reducere a cheltuielilor publice, pentru că sunt acele cheltuieli pe care le-am criticat din Opoziție și pe care nu vrem să le continuăm, acum, că am preluat Puterea", a spus Ponta.

Referitor la taxa de clawback, premierul a subliniat că Guvernul își dorește cooperarea cu producătorii de medicamente, astfel încât spitatele să fie bine aprovizionate cu medicamente.

Întrebat despre limuzina ecologică pe care o conduce, Ponta a atras atenția că prețul de 100.000 de euro al acesteia este o speculație a presei.

„Este o mașină produsă în 2009 și a fost pusă la dispoziția SPP, în comodat, cu titlu gratuit. Deci, nu e nouă și nu este a mea. O am în folosință până la sfârșitul anului cu titlu gratuit", a explicat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite