Premierul Tăriceanu, cu bicicleta la guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu a venit, ieri, la sediul guvernului, pe bicicletă. Şeful Executivului a susţinut că a ales acest mod de deplasare pentru a le arăta bucureştenilor că autoturismul

Călin Popescu Tăriceanu a venit, ieri, la sediul guvernului, pe bicicletă. Şeful Executivului a susţinut că a ales acest mod de deplasare pentru a le arăta bucureştenilor că autoturismul nu este indispensabil şi că există modalităţi mai rapide şi mai sănătoase de a circula prin Capitală.

Primul-ministru s-a plimbat pe străzile din jurul Palatului Victoria, fiind însoţit, tot pe bicicletă, de unul dintre ofiţerii SPP.

Şeful guvernului s-a plimbat şi cu scuterul

În urmă cu două luni, când la Bucureşti a avut loc Summitul NATO, Tăriceanu a venit la serviciu cu un scuter.
"Drumul pe care îl fac în maşină, fără niciun fel de escortă de poliţie, în 15-17 minute, l-am făcut astăzi în 5 minute. Cred că, pentru descongestionarea traficului în Bucureşti, asta este o soluţie, aşa cum se întâmplă în toate marile oraşe din lume, în marile capitale, unde folosirea bicicletelor, a scuterelor sau a motocicletelor este foarte larg răspândită", a spus atunci Tăriceanu.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu este un împătimit al sporturilor cu motor, dar şi un motociclist cu experienţă. În anul 2006, liderul PNL a avut un accident în timp ce conducea un bolid Harley Davidson. În urma accidentului, premierul a fost operat la genunchi. Poliţia Ilfov declara, atunci, că Tăriceanu a pierdut controlul motocicletei într-o curbă şi a intrat într-un autoturism Ford Mondeo care circula regulamentar din sens opus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite