Pregătirile pentru summit alungă senatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile febrile pentru organizarea Summitului NATO au deranjat ieri programul senatorilor. Aflaţi în plină şedinţă de plen, activitatea acestora a fost bruiată de declanşarea unei

Pregătirile febrile pentru organizarea Summitului NATO au deranjat ieri programul senatorilor. Aflaţi în plină şedinţă de plen, activitatea acestora a fost bruiată de declanşarea unei alarme. Aleşii mai iuţi de picior au ieşit rapid din sală crezând că e vorba de un incendiu.

Alţii au pus totul pe seama unui exerciţiu în vederea pregătirii summitului şi au preferat să-şi continue rutina: frunzărirea ziarelor şi butonarea laptopurilor. Ofuscaţi, unii senatori au criticat aparatul tehnic al Senatului, declarându-se nemulţumiţi şi de faptul că nicio persoană abilitată nu a venit la faţa locului să se intereseze despre ceea ce s-a întâmplat.

Situaţia a devenit de-a dreptul hilară în momentul în care staffurile celor două Camere şi-au imputat reciproc incidentul. Directorul afaceri interne al Camerei Deputaţilor, Sorin Bădescu a susţinut că "sistemul" nu este de competenţa sa, numai Senatul putând să răspundă despre cele întâmplate. În replică, secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu a afirmat că tot ce ţine de pază şi incendii este în subordonarea Camerei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite