Preda(PDL): Părerile privind un răspuns favorabil al CC au fost împărţite în partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a declarat joi că partidul său va respecta decizia Curţii Constituţionale privind sesizarea în cazul revocării fostului preşedinte al Senatului, Vasile Blaga, şi că în PDL părerile în privinţa unui răspuns favorabil al CCR au fost împărţite.

Cristian Preda a afirmat că democrat-liberalii nu vor face precum cei din USL, care declară ,,partizană" orice hotărâre a Curţii care ,,nu le este pe plac", şi vor respecta astfel decizia CCR care a respins sesizarea lor privind revocarea lui Vasile Blaga.

"Vom respecta această decizie, asta înseamnă că nu vom proceda aşa cum fac cei din USL care de câte ori CCR ia o decizie care nu le este pe plac o declară partizană. Noi credem că uneori deciziie pot să nu ne fie pe plac. Asta este, nu avem ce comenta", a precizat democrat-liberalul pentru NewsIn.

Fiind întrebat dacă partidul se aştepta la o asemenea decizie a CCR, Preda a spus că "părerile au fost împărţite".

"Părerile erau împărţite, unii credeau că vom avea o astfel de izbândă, alţii nu. Aşa e întotdeauna, pronosticurile nu sunt unanime. Asta e nimeni nu poate să prevadă viitorul. Dar sigur că altceva nu putem face, deci luăm act de decizia Curţii şi o respectăm", a conchis Cristian Preda.

Curtea Constituţională a respins, joi, ca neîntemeiată sesizarea PDL privind revocarea din funcţie a fostului preşedinte al Senatului, Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite