Cristian Preda: De când a venit Ponta la guvernare fondurile europene par să fi dispărut cu totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda
Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat luni că partidul său constată "cu mare tristeţe" că, de când USL se află la guvernare, fondurile europene "par să fi dispărut cu totul", punând acest lucru pe seama "discursului pasional” al USL îndreptat împotriva instituţiilor europene

"Aşa cum am spus, toată lumea poate constata că din momentul numiri lui Victor Ponta fondurile europene par să fi dispărut din România cu totul. E o chestiune de responsabilitate guvernamentală care trebuie asumată", a declarat democrat-liberalul.

"Se anunţă sancţiuni drastice referitoare la fondurile europene. Membrii BPN ai PDL au analizat de altfel în domenii sectoriale şi vom prezenta în zilele următoare caz cu caz ce s-a întâmplat în administrarea fondurilor europene. Ceea ce constatăm cu toţii cu mare tristeţe este că, de când Victor Ponta a ajuns la Guvern, nu mai sunt bani europeni care să vină în România. Oficialii de la Regio au contat paralizia administraţiei publice româneşti", a declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Preda s-a arătat interesat de părerea lui Leonard Orban, fost comisar european, "care pare să anunţe de câte ori intervine public mai degrabă stări de fapt decât acţiuni pe care le asumă ministerul pe care îl conduce domnia sa".

Europarlamentarul a afirmat că PDL nu poate să nu observe "discursul pasional" al celor din USL împotriva instituţiilor europene, precizând că ei nu doresc ca din cauza acestei "derive ideologice" a celor din Uniune să existe costuri pentru societate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite