Preda: “ Ponta e oare la Disneyland?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a postat, astăzi, pe blogul personal, un text prin care taxează absenţa oricărei informaţii despre vizita în Statele Unite, a copreşedintelui USL, Victor Ponta.

"De patru zile, Ponta a plecat în SUA şi nimeni nu ştie nimic. Nicio informaţie - despre program, agendă sau interlocutori - nu a fost transmisă public. Până şi blogul lui Ponta e mut. De obicei, asemenea situaţii sunt semnul unui eşec", susţine democrat-liberalul pe blogul său.

Preda a notat că liderul PSD a vorbit vreo patru luni despre vizita sa în America, unde urma să fie însoţit şi de preşedintele PNL Crin Antonescu.

"Mult discutată a fost şi tovărăşia lui Crin Antonescu în proiectata călătorie. Au curs râuri de cerneală pentru a evoca detaliile unei vizite anunţate ca istorice", a scris Preda.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că va pleca în cursul acelei zile într-o vizită în SUA, însoţit de social-democratul Titus Corlăţean şi de liberalul Cornel Dobriţoiu, responsabilii USL pe zona de Externe şi de Apărare.

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu şi-au fixat ca priorităţi externe pentru anul 2012 o vizită politică în SUA şi una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte două vizite, una în Danemarca şi alta în Olanda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite