Cristian Preda: “Ţelul nostru este să îl ajutăm pe Antonescu să plece de la şefia PNL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, că la întrunirea Colegiului Director al PDL, de astăzi, se va discuta despre Mişcarea Populară şi de modul în care democrat-liberalii "îl vor ajuta pe Crin Antonescu să demisioneze de la şefia PNL".

"Ţelul nostru este să-i dăm o mână de ajutor lui Crin Antonescu să plece de la şefia PNL. Dacă îl ajutăm pe Crin Antonescu să rezolve problema pe care o are, dacă nu duce PSD la guvernare, cred că vom face un progres pentru toată lumea", a declarat Preda.

Cristian Preda a comentat ultima declaraţie a liderului PNL Crin Antonescu, care a anunţat că va demisiona de la şefia PNL dacă PSD nu ajunge la guvernare.

"Eu voi sprijini PDL şi în Bucureşti şi în alte părţi pentru că, cred că avem cea mai bună echipă pentru a continua guvernarea după alegerile din toamnă, pentru că nu există în acest moment o alternativă, există doar pariuri şi riscuri cum spuneam, demisionează preşedintele unui partid dacă nu duce un alt partid la guvernare, Crin Antonescu care demisionează dacă PSD nu e în guvern la toamnă", a adăugat Cristian Preda.

Partidul Democrat Liberal s-a reunit, astăzi, la ora 16.00, în şedinţa Colegiului Director Naţional care se va desfăşura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite