Cristian Preda vrea scaunul lui Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, ieri-seară, la B1 TV, că doreşte să candideze la Primăria Capitalei, în 2012, împotriva lui Sorin Oprescu, dacă va fi susţinut de partidul său.

"Eu cred că trebuie să discutăm serios în PDL despre această candidatură. Eu îmi declar disponibilitatea pentru a participa la această cursă electorală de la Bucureşti. Nimic nu mă va împiedica să intru într-o asemenea competiţie, dacă mă susţine PDL", a spus Preda, citat de Mediafax.

El a adăugat că nu se vede în situaţia de a candida independent sau în afara PDL sau sub altă formulă, "în acest moment".

"Deci, nu am niciun fel de oprelişte, nu fac din asta un scop în sine, pentru că eu am un mandat la Parlamentul European pe care vreau să-l duc la bun sfârşit în condiţiile de până acum, relativ bune zic eu. Dar mă interesează această competiţie şi, în momentul în care se va stabili formatul competiţiei interne de la Bucureşti, voi intra în această dispută internă şi, dacă voi avea susţinerea PDL, voi candida împotriva lui Oprescu", a subliniat Cristian Preda.

Până în prezent, Theodor Paleologu şi Silviu Prigoană şi-au anunţat intrarea în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite